-10%
Expires In:

Description

Hva som inngår i tjenesten:

1. Konsultasjon og planlegging:
– Den første fasen er en detaljert konsultasjon med klienten for å fastsette behov, mål og forventninger til nettstedet. Sammen med klienten utarbeides en plan for nettstedet som inkluderer struktur, antall sider, hovedfunksjoner og ønsket designstil.

2. Design:
– Utvikling av et design som samsvarer med klientens merkevare og stil. Designet inkluderer valg av fargepalett, skrifttyper, sidemaler, opprettelse av logoer og andre visuelle elementer.
– Opprettelse av flere designutkast (desktop- og mobilversjoner) som klienten kan vurdere og godkjenne.

3. Utvikling og konfigurasjon:
– Installasjon av WordPress-plattformen på klientens hosting.
– Installasjon og konfigurasjon av nødvendige plugins for å sikre nettstedets funksjonalitet, som plugins for SEO, sikkerhet, analyse og kontaktskjemaer.
– Koding av sider i henhold til det godkjente designet. Opprettelse av opptil 5 hovedsider (Hjem, Om oss, Tjenester, Blogg, Kontakt) med mulighet for å legge til flere sider etter behov.

4. Mobiloptimalisering:
– Tilpasning av nettstedet for mobile enheter for å sikre riktig visning og funksjonalitet på smarttelefoner og nettbrett.

5. Testing og lansering:
– Før lansering gjennomgår nettstedet testing for å sikre at alle funksjoner fungerer riktig, kompatibilitet med ulike nettlesere og lastetid.
– Etter vellykket testing lanseres nettstedet på en levende domenet.

6. Støtte:
– Gi støtte i en måned etter lansering for å løse eventuelle tekniske problemer.

Resultat:
Du mottar et fullt funksjonelt, responsivt nettsted med unikt design, klart til bruk. Nettstedet passer både for små bedrifter og personlige prosjekter, og sikrer en profesjonell tilstedeværelse på nettet samt muligheter for videreutvikling.

Location

Kiev, Ukraine

Reviews

There are no reviews yet.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *